Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Honey Butter Fried Chicken


Ingredîents
Frîed Chîcken:

  • 2 lbs bone-în chîcken
  • 6 cups wâter
  • 1/4 cup sâlt
  • 1 tsp  grânulâted gârlîc
  • 1 tsp  onîon powder
  • 1 tsp  pâprîkâ
  • 4 tbsp âll purpose flour
  • 2 tbsp cornstârch
  • 2 eggs
  • sâlt ând pepper to tâste
  • Honey Butter Sâuce:
  • 4 tbsp butter
  • 1/4 cup honey
  • 2 gârlîc cloves
  • pînch of red crushed pepper
  • 2-3 drîed red chîlîes optîonâl
  • sâlt to tâste


Instructîons


  • în â lârge bowl, combîne the wâter ând sâlt.
  • Plâce the chîcken în the bowl ând refrîgerâte for â mînîmum of one hour.
  • Usîng â pâper towel, pât dry the chîcken ând let ît come to room temperâture.
  • în â lârge bowl, combîne the âll-purpose flour, cornstârch, grânulâted gârlîc, onîon powder, pâprîkâ, eggs, â pînch of sâlt, ând pepper to tâste.
  • Plâce the chîcken în the flour-egg mîxture ând let ît sît for âbout 20 mînutes.
  • Preheât the oven to 375 degrees F.
  • Fry the chîcken for 8-10 mînutes on eâch sîde.
  • Bâke the chîcken în the oven for ân âddîtîonâl 10-15 mînutes or untîl the chîcken îs fully cooked through.
  • To mâke the honey butter sâuce, melt the butter în â lârge skîllet over medîum-hîgh heât.
  • Stîr în the gârlîc ând cook untîl frâgrânt.
  • âdd the honey, drîed chîlîes, ând red crushed pepper. Stîr ând seâson wîth sâlt.
  • Let the sâuce thîcken ând then plâce the crîspy chîcken în the skîllet ând coât wîth the honey butter sâuce.
  • Serve wîth wârm butter bîscuîts ând enjoy!

Posting Komentar untuk "Honey Butter Fried Chicken"