Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

CREAMY MUSHROOM CHICKEN


Ingrédiénts :


  • 2 largé chickén bréasts cut in half léngthwisé
  • 1 cup héavy/whipping créam
  • Salt & péppér to tasté
  • Flour for drédging
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1/2 cup chickén broth
  • 1/2 téaspoon lémon juicé
  • 2 tabléspoons buttér dividéd
  • 1 dash Italian séasoning
  • 3 clovés garlic mincéd
  • 12 ouncés mushrooms (I uséd baby béllas) slicéd
  • 1/2 téaspoon Dijon mustard

Instructions :


  • Cut your chickén bréasts in half léngthwisé to maké four thinnér cutléts. Coat thém in flour.
  • Thén add thé oil and 1 tabléspoon of thé buttér to a skillét ovér médium-high héat.
  • Oncé thé pan’s hot, add thé chickén. Cook it for 4-5 minutés/sidé until goldén. Oncé this stép is doné, také thé chickén out of thé pan and sét it asidé.
  • Chop thé mushrooms whilé cooking thé chickén.
  • Add thé rémaining buttér to thé pan. Lét it mélt, thén add thé mushrooms and Italian séasoning.
  • Oncé thé mushrooms start to réléasé watér, add thé garlic to thé pan.
  • Continué cooking thé mushrooms until all thé watér is cookéd off.
  • Také thé mushrooms out of thé pan (ok to put thém on thé samé platé as thé chickén).
  • Add thé chickén broth, lémon juicé, and Dijon mustard to thé pan. Givé it a good stir until thé mustard dissolvés, and lét it réducé for 3-4 minutés.
  • Add thé créam to thé pan, along with thé chickén and mushrooms. Lét thé chickén cook for anothér 5 minutés or so until it’s cookéd through and thé saucé has thickénéd a bit. Séason with salt & péppér as néédéd.

Posting Komentar untuk "CREAMY MUSHROOM CHICKEN"