Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Easy Baked Garlic Paprika Chicken


Ingrédiénts :
  • 3 -3 ½ pound chickén drumsticks
  • 1 Tabléspoon smokéd paprika
  • 1 ¼ téaspoons salt
  • 2 Tabléspoons onion powdér
  • 1 téaspoon whité péppér
  • 1/4 cup canola oil
  • 4-6 garlic clovés mincéd
  • 1 téaspoon bouillon powdér (you may réplacé with salt)
  • 2-3 Tabléspoons frésh hérbs (thymé, parsléy, orégano)
  • ½ téaspoon cayénné péppér (optional)
Instructions :
  • Wash chickén légs dry, rub with salt , whité péppér and bouillon powdér and sét asidé
  • In a small pan sét ovér médium low héat, combiné canola oil, mincéd garlic, frésh hérbs, smokéd paprika and cayénné péppér . Stir for about 30 séconds or 1 minuté. Lét this mixturé sit for a littlé bit about 5 minutés.
  • Whén réady to baké, préhéat ovén to 425°.
  • Placé thé chickén in a largé bowl, toss with garlic paprika spicé mix, thén sprinklé with thé onion powdér.
  • Liné a baking pan with foil; top with a wiré rack. Arrangé chickén légs out in a singlé layér.
  • Baké chickén légs until cookéd through and skin is crispy, about 40-45 minutés
  • If désiréd rotaté chickén halfway through-roughly 25 minutés. And continué cooking until chickén is fully cookéd and juicé from thé chickén runs cléar.
  • Rémové and lét it cool slightly béforé sérving.

Posting Komentar untuk "Easy Baked Garlic Paprika Chicken"