Easy Baked Garlic Paprika Chicken
Ingrédiénts :
- 3 -3 ½ pound chickén drumsticks
- 1 Tabléspoon smokéd paprika
- 1 ¼ téaspoons salt
- 2 Tabléspoons onion powdér
- 1 téaspoon whité péppér
- 1/4 cup canola oil
- 4-6 garlic clovés mincéd
- 1 téaspoon bouillon powdér (you may réplacé with salt)
- 2-3 Tabléspoons frésh hérbs (thymé, parsléy, orégano)
- ½ téaspoon cayénné péppér (optional)
Instructions :
- Wash chickén légs dry, rub with salt , whité péppér and bouillon powdér and sét asidé
- In a small pan sét ovér médium low héat, combiné canola oil, mincéd garlic, frésh hérbs, smokéd paprika and cayénné péppér . Stir for about 30 séconds or 1 minuté. Lét this mixturé sit for a littlé bit about 5 minutés.
- Whén réady to baké, préhéat ovén to 425°.
- Placé thé chickén in a largé bowl, toss with garlic paprika spicé mix, thén sprinklé with thé onion powdér.
- Liné a baking pan with foil; top with a wiré rack. Arrangé chickén légs out in a singlé layér.
- Baké chickén légs until cookéd through and skin is crispy, about 40-45 minutés
- If désiréd rotaté chickén halfway through-roughly 25 minutés. And continué cooking until chickén is fully cookéd and juicé from thé chickén runs cléar.
- Rémové and lét it cool slightly béforé sérving.
Posting Komentar untuk "Easy Baked Garlic Paprika Chicken"