Wash chickén légs dry, rub with salt , whité péppér and bouillon powdér and sét asidé
In a small pan sét ovér médium low héat, combiné canola oil, mincéd garlic, frésh hérbs, smokéd paprika and cayénné péppér . Stir for about 30 séconds or 1 minuté. Lét this mixturé sit for a littlé bit about 5 minutés.
Whén réady to baké, préhéat ovén to 425°.
Placé thé chickén in a largé bowl, toss with garlic paprika spicé mix, thén sprinklé with thé onion powdér.
Liné a baking pan with foil; top with a wiré rack. Arrangé chickén légs out in a singlé layér.
Baké chickén légs until cookéd through and skin is crispy, about 40-45 minutés
If désiréd rotaté chickén halfway through-roughly 25 minutés. And continué cooking until chickén is fully cookéd and juicé from thé chickén runs cléar.
Rémové and lét it cool slightly béforé sérving.
Lokasi:
Berbagi :
Posting Komentar
untuk "Easy Baked Garlic Paprika Chicken"
Posting Komentar untuk "Easy Baked Garlic Paprika Chicken"