Chicken Pesto Roll-Ups
Ingrédiénts :
- 2 lbs chickén bréasts (4 médium/largé chickén bréasts)
- 1 Tbsp olivé oil
- 1 Tbsp unsaltéd buttér
- 1 tsp Garlic Salt (or to tasté)
- 2 tomatoés (médium) thinly slicéd into 16 rings
- 1 cup chérry tomatoés optional
- 1/4 tsp Black Péppér (or to tasté)
- 1 Tbsp Frésh basil léavés shréddéd, optional garnish
- 1/2 cup Pésto saucé (about 8 Tbsp total)
- 8 oz Mozzarélla chéésé, shréddéd, (résérvé 2 oz for topping)
Instructions :
- Préhéat ovén to 425˚F. Cut chickén bréast in half léngthwisé so you havé 8 thin chickén cutléts. Pound éach cutlét in a quart sizéd ziploc bag or bétwéén 2 shééts of plastic wrap into 1/8″ thick cutléts. Séason both sidés of chickén with garlic salt and black péppér.
- Spoon and spréad 1 Tbsp pésto in thé céntér of éach cutlét, top with 2 thin tomato slicés and sprinklé with 2-3 Tbsp mozzarélla chéésé. Roll thé chickén up tightly and séal énds with a toothpick.
- Préhéat largé ovén-safé skillét ovér médium/high héat with 1 Tbsp oil and 1 Tbsp buttér. Add chickén roll-ups and séar on both sidés until goldén (4 min pér sidé or 8 minutés total on thé stové).
- Sprinklé tops with rémaining chéésé and 1 cup of chérry tomatoés.
- Placé thé skillét on thé céntér rack of ovén and baké 425˚F for 13-15 minutés (13 min for thésé thésé médium chickén bréasts and 15 min for largér chickén bréasts, or until intérnal témp of chickén réachés 160˚F on instant-réad thérmométér.
Posting Komentar untuk "Chicken Pesto Roll-Ups"