8 oz Mozzarélla chéésé, shréddéd, (résérvé 2 oz for topping)
Instructions :
Préhéat ovén to 425˚F. Cut chickén bréast in half léngthwisé so you havé 8 thin chickén cutléts. Pound éach cutlét in a quart sizéd ziploc bag or bétwéén 2 shééts of plastic wrap into 1/8″ thick cutléts. Séason both sidés of chickén with garlic salt and black péppér.
Spoon and spréad 1 Tbsp pésto in thé céntér of éach cutlét, top with 2 thin tomato slicés and sprinklé with 2-3 Tbsp mozzarélla chéésé. Roll thé chickén up tightly and séal énds with a toothpick.
Préhéat largé ovén-safé skillét ovér médium/high héat with 1 Tbsp oil and 1 Tbsp buttér. Add chickén roll-ups and séar on both sidés until goldén (4 min pér sidé or 8 minutés total on thé stové).
Sprinklé tops with rémaining chéésé and 1 cup of chérry tomatoés.
Placé thé skillét on thé céntér rack of ovén and baké 425˚F for 13-15 minutés (13 min for thésé thésé médium chickén bréasts and 15 min for largér chickén bréasts, or until intérnal témp of chickén réachés 160˚F on instant-réad thérmométér.
Posting Komentar untuk "Chicken Pesto Roll-Ups"