Buttermilk Crispy Chicken Sandwich
Ingrédiénts :
- 1 lb bonéléss chickén bréast
- 1 1/2 cup all purposé flour
- 1 tsp baking soda
- 1/2 cup buttérmilk
Séasoning Blénd :
- 1/4 tsp chili powdér
- salt and péppér to tasté
- 1/2 tsp granulatéd onion
- 1/2 tsp orégano
- 1/2 tsp granulatéd garlic
- 1/2 tsp paprika
Instructions :
- First, rémové any éxcéss fat from thé bonéléss chickén bréasts
- Whisk granulatéd garlic, granulatéd onion, orégano, paprika, and chili powdér in a small bowl.
- Séason thé chickén on both sidés with salt, péppér, and 3/4 of thé spicé mixturé.
- Placé séasonéd chickén in a largé bowl and add thé buttér milk, sét asidé.
- Whilé thé chickén marinadés in thé buttérmilk and spicés, whisk thé all purposé flour with thé rémaining 1/4 spicés, salt, péppér, baking soda, and 2 tbsp of thé séasonéd buttérmilk.
- Drédgé thé chickén in flour mixturé and shaké off any éxcéss flour.
- Fry chickén in végétablé oil for 6-8 minutés or until fully cookéd through at a stéady témpératuré of 310-325 dégréés
- Rémové chickén from thé skillét and placé on a rack, allowing éxcéss oil to drip.
Posting Komentar untuk "Buttermilk Crispy Chicken Sandwich"