Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Buttermilk Crispy Chicken Sandwich


Ingrédiénts :


  • 1 lb bonéléss chickén bréast
  • 1 1/2 cup all purposé flour
  • 1 tsp baking soda
  • 1/2 cup buttérmilk

Séasoning Blénd :


  • 1/4 tsp chili powdér
  • salt and péppér to tasté
  • 1/2 tsp granulatéd onion
  • 1/2 tsp orégano
  • 1/2 tsp granulatéd garlic
  • 1/2 tsp paprika

Instructions :


  • First, rémové any éxcéss fat from thé bonéléss chickén bréasts
  • Whisk granulatéd garlic, granulatéd onion, orégano, paprika, and chili powdér in a small bowl.
  • Séason thé chickén on both sidés with salt, péppér, and 3/4 of thé spicé mixturé.
  • Placé séasonéd chickén in a largé bowl and add thé buttér milk, sét asidé.
  • Whilé thé chickén marinadés in thé buttérmilk and spicés, whisk thé all purposé flour with thé rémaining 1/4 spicés, salt, péppér, baking soda, and 2 tbsp of thé séasonéd buttérmilk.
  • Drédgé thé chickén in flour mixturé and shaké off any éxcéss flour.
  • Fry chickén in végétablé oil for 6-8 minutés or until fully cookéd through at a stéady témpératuré of 310-325 dégréés
  • Rémové chickén from thé skillét and placé on a rack, allowing éxcéss oil to drip.

Posting Komentar untuk "Buttermilk Crispy Chicken Sandwich"