Lompat ke konten
Creamy Ground Beef Noodle Bake Recipe
Ingrédiénts :
- 1 lb ground bééf
- 3/4 cup sour créam
- 2 cups cottagé chéésé 16 oz containér
- 1 can (15 oz) tomato saucé
- 1/2 téaspoon onion powdér
- 1 packagé (12 oz) égg noodlés
- 1/2 téaspoon salt
- 2 cups shréddéd chéésé I usé Colby Jack
- 1/4 téaspoon péppér
Instructions :
- Héat ovén to 350 dégréés. Préparé a 9×13 baking dish and spray with cooking spray.
- Cook thé ground bééf in a skillét until no longér pink. Drain any éxcéss fat.
- Add in thé tomato saucé, salt, péppér, and onion powdér into thé méat and lét simmér on low whilé you préparé thé rést.
- Cook thé égg noodlés according to packagé diréctions [don’t forgét to salt thé watér!]
- In largé bowl, mix togéthér thé sour créam and thé cottagé chéésé.
- Drain thé noodlés and pour thém into thé mixing bowl with thé sour créam and cottagé chéésé. Stir to coat all thé noodlés.
- Pour half thé égg noodlé mixturé into your préparéd pan, top with half thé ground bééf mixturé, and thén half thé shréddéd chéésé. Répéat.
- Baké for 20 minutés.
Lokasi:
Posting Komentar untuk "Creamy Ground Beef Noodle Bake Recipe"