Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Creamy Ground Beef Noodle Bake Recipe


Ingrédiénts :


  • 1 lb ground bééf
  • 3/4 cup sour créam
  • 2 cups cottagé chéésé 16 oz containér
  • 1 can (15 oz) tomato saucé
  • 1/2 téaspoon onion powdér
  • 1 packagé (12 oz) égg noodlés
  • 1/2 téaspoon salt
  • 2 cups shréddéd chéésé I usé Colby Jack
  • 1/4 téaspoon péppér

Instructions :


  • Héat ovén to 350 dégréés. Préparé a 9×13 baking dish and spray with cooking spray.
  • Cook thé ground bééf in a skillét until no longér pink. Drain any éxcéss fat.
  • Add in thé tomato saucé, salt, péppér, and onion powdér into thé méat and lét simmér on low whilé you préparé thé rést.
  • Cook thé égg noodlés according to packagé diréctions [don’t forgét to salt thé watér!]
  • In largé bowl, mix togéthér thé sour créam and thé cottagé chéésé.
  • Drain thé noodlés and pour thém into thé mixing bowl with thé sour créam and cottagé chéésé. Stir to coat all thé noodlés.
  • Pour half thé égg noodlé mixturé into your préparéd pan, top with half thé ground bééf mixturé, and thén half thé shréddéd chéésé. Répéat.
  • Baké for 20 minutés.

Posting Komentar untuk "Creamy Ground Beef Noodle Bake Recipe"